Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

CONTACT RAPID

PRODUCATORI

sisteme de supraveghere video
sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video – De ce ar trebui sa apelam la sisteme de supraveghere video? Exista in zilele noastre foarte multe motive pentru care se aleg sisteme de supraveghere de ultima generatie, datorita functiilor si caracteristicilor pe care acestea le au. Principalul scop al acestor sisteme de supraveghere video este acela de oferi siguranta locuintei sau afacerii.

 

 De ce ar trebui sa optam pentru un sistem de supraveghere video?

 

In trecut, sistemele de supraveghere erau utilizate doar de anumite institutii care necesitau conditii speciale de securitate, in zilele noastre, din ce in ce mai multe persoane fizice sau juridice apeleaza la aceste sisteme de supraveghere video profesionale.

Aceste sisteme de supraveghere video pentru exterior sau interior pot inregistra anumite activitati ilegale sau informatii vitale care pot fi catalogate drept probe pentru organele de ordine publica. Practic acestea monitorizeaza tot ce se intampla in spatiul pe care il supravegheaza.

Printre cele mai importante avantaje ale acestui tip de sistem supraveghere video profesionale trebuie specificat faptul ca verificarea poate fi facuta atat local, cat si online.

 

Cum alegi sistemul de supraveghere video pentru casa?

 

Pentru a alege cel mai potrivit sistem de supraveghere video pentru casa este nevoie sa se tina cont de mai multe criterii, precum: configuratia spatiului, suprafata spatiului, necesitatea supravegherii pe timp de noapte, activarea inregistrarii in momentul detectarii miscari, etc.

De asemenea, trebuie sa ai in vedere numarul de camera necesare sau daca este nevoie si de sisteme de supraveghere video  ascunse.

 

Din ce este compus un kit de supraveghere video?

 

Un kit de supraveghere video este format din mai multe componente, si anume: camerele de supraveghere, inregistrator DVR, hard disk si cabluri de alimentare.

In functie de necesitatile fiecaruia, se poate opta pentru  sisteme de supraveghere video performante sau se poate crea propriul kit de supraveghere.

 

Sisteme de supraveghere video – Ce este unitatea DVR

 

Acel dispozitiv care centralizeaza si reda informatiile transmise de camerele de supraveghere poarta numele de unitate DVR. Acesta poate fi programata in functie de nevoile utilizatorului. De aceasta unitate DVR pot fi atasate de la 4 la 16 camere de supraveghere.

Toate informatiile primite prin intermediul acestei unitati DVR sunt ulterior comprimate si  salvate pe hard disk.

Datorita unitatii DVR , avem parte de un sistem de supraveghere online, caci aceasta este disponibila de oriunde. Trebuie avut grija insa la achizitia unui sistem de supraveghere video ca rezolutia imaginilor inregistrate sa fie cat mai mare.

Unitatile DVR se impart in patru categorii, in functie de numarul de camera conectate:

  • DVR cu 4 canale video,
  • DVR cu 8 camere vde si 1-8 porturi audio,
  • DVR cu 16 canale video si 1-16 porturi audio
  • DVR cu 32 de canale si 1-31 porturi audio.de numarul de camera de supraveghere

Ce tipuri de camere video folosim pentru un sistem de supraveghere video performant?

 

Indiferent de numarul de camera video, indiferent ca este vorba despre un sistem de supraveghere exterior sau interior, trebuie sa se tina cont de anumite aspect, legat de modul de functionare sau supravegherea pe timp de noapte.

Cele mai cautate camera sunt acelea cu infrarosu, deoarece permit o vedere oprima atat in lumina zilei, cai si noapte, datorita infrarosiilor.

In ceea ce priveste rezistenta, acestea pot fi catalogate drept: sisteme de supraveghere video pentru interior sau pentru exterior.

Aceste camere video difera si in functie de calitatea video oferita, mai exact, camere video monocrome, in alb si negru, camera video monocrome de inalta rezolutie sau camera video de rezolutie mica, medie sau inalta.

Este foarte important ca atunci cand alegi un sistem de supraveghere video pentru casa sa ai in vedere numarul de camere necesare. Astfel, in functie de unghiurile din care se doresc imagini sau daca este vorba despre un sistem de supraveghere video pentru interior, si se tine cont de numarul de incaperi , se poate opta pentru un sistem de supraveghere video cu 2 camere, sistem de supraveghere video cu 3 camere, pana la un sistem de supraveghere video cu 8 camere.

 

Sunt necesare camera ascunsein cazul sistemului de supraveghere video?

 

Exista un anumit tip de sisteme de supraveghere video ascunse, care ofera posibilitatea de a aduna informatii, fara ca cei din jur sa stie acest lucru.

Acestea au rolul lor, insa atunci cand sunt utilizate camere video montate la vedere, este descurajata incercarea de a fura sau intra in anumite locatii.

 

Care sunt cele mai bune sisteme de supraveghere video wireless?

 

In cazul in care doresti monitorizarea unui anumit spatiu, dar nu vrei sa strici aspectul acestuia, cea mai buna varianta este sa optezi pentru un sistem de supraveghere video wireless. Acesta permite monitorizarea atat de la fata locului, cat si de la distanta, deoarece exxista posibilitatea de a accesa online camerele video.

Aceste sisteme de supraveghere video wireless  sunt de tip digital, ceea ce permite prelucrarea si imbunatatirea informatiilor video. Transmiterea semnalului wireless se poate extinde pana la peste 150 de metri in spatiu deschis si 30 de metri in interior, prin pereti.

Achizitia unui astfel de sistem de supraveghere video wireless poate fi facuta din diverse magazine de specialitate sau din magazinele online, care pune la dispozitie astfel de dispozitive la preturi foarte bune.

 

Cum se alege rezolutia unei camera video?

 

Camerele video pot inregistra la diferite rezolutii, astfel ca, un sistem de supraveghere video HD poate inregistra detalii foarte importante, importante in cazul in care sunt necesare anumite detalii legate de un incident.

Cel mai potrivit model este acel sistem de supraveghere video  HD care are o rezolutie inalta si senzori de imagine cu multi megapixeli.

Cum este realizata monitorizarea la distanta in cazul sistemului de supraveghere video pentru casa?

 

Acest tip de sistem de supraveghere video pentru casa a evoluat foarte mult o data cu trecerea timpului, asadar nu este este posibila doar monitorizarea clasica, cand era necesar sa petreci timpul in fata monitorului pentru a afla tot ce se intampla. Asadar, au aparut anumite sisteme de supraveghere video online, care fac posibila monitorizarea prin retea sau internet, din orice loc.

Un browser web sau o aplicatie disponibila pentru desktop sau telefon ori tableta face posibila monitorizarea online.

 

Sisteme de supraveghere video  – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “sisteme de supraveghere video wireless“, “sisteme de supraveghere video instalare” sau “sisteme de supraveghere video bucuresti“, “sisteme de supraveghere video prin internet” ori “sisteme de supraveghere video wireless preturi“.

Cautari similare: “sistem de supraveghere video ascuns“, “sisteme de supraveghere video cu montaj” sau “sisteme de supraveghere video complete“, “sistem de supraveghere video cu o camera” ori “sistem de supraveghere video cu infrarosu“, “sisteme de supraveghere video la distanta“.

Alte cautari: “sisteme de supraveghere video de exterior“, “sisteme de supraveghere video pentru locuinte” sau “sistem de supraveghere video fara fir“, “sistem de supraveghere video full hd” ori “sisteme de supraveghere video interior“, “sisteme de supraveghere video pentru magazine” si “montare sisteme de supraveghere video“, “sisteme de supraveghere video profesionale“.

sisteme de supraveghere video
sisteme de supraveghere video

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.